A patra conferință internațională a JPI HDHL va avea loc pe 1 decembrie la Bruxelles. Conferința va reuni stake holderi și experți în domeniul alimentației, nutriției, sănătății și activității fizice: oameni de știință, factori de decizie în domeniul C&D/ agricultură / politici de sănătate, profesioniști din domeniul sănătății și reprezentanți ai IMM-urilor și ai industriei mari. Tema principală a conferinței este de a acționa în vederea unui impact mai mare al științei privind nutriția asupra societății. Pentru cei interesați, vă puteți înregistra la această conferință prin intermediul paginii web a evenimentului.

 Programul

Colaborarea în rețea, participarea activă și învățarea din experiențele și nevoile altora sunt elemente esențiale ale conferinței JPI HDHL. Conferința începe cu un program de instruire dedicat unui grup de tineri cercetători și continuă cu o sesiune plenară având ca temă rolul pe care JPI HDHL ar putea să îl joace pentru a ușura drumul de la știință și inovare către publicul larg.

Programul principal al conferinței include prezentări ale tinerilor cercetători despre rezultatele științifice ale proiectelor aflate sub umbrela JPI HDHL și prelegeri cu privire la importanța comunicării și a participării părților interesate la programele de cercetare. De asemenea, sunt prevăzute mai multe ateliere tematice privind C&D în colaborare public-privată, îmbunătățirea impactului științei nutriționale, organizarea de dialoguri cu părți interesate precum și o ședință pentru a oferi contribuții la actualizarea agendei strategice de cercetare.

Înregistrarea și participarea la pagina de conferinței

Sunteți la fel de entuziaști ca și noi despre viitoarea conferință JPI HDHL? Vă puteți înscrie la acest eveniment accesând pagina web a conferinței. Prin intermediul acestei pagini, vă ținem la curent cu privire la program, veți putea să vă setați profilul și puteți oferi informații pentru dezbaterea organizată.

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.