Invitație sesiuni de informare proiect POCU Start-Up Sud-Est

 

 

 

 

 

 

 

Ne face deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la sesiunile de informare din cadrul proiectului “Susținerea dezvoltării antreprenoriale ca urmare a facilitării ocupării pe cont propriu a regiunii Sud-Est, prin activități de asistență pentru înființarea de afaceri nonagricole în mediul urban – Start-up Sud-Est” ID: POCU/82/3.7/106773, proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Evenimentele își propun să informeze asupra obiectivului și activităților proiectului, metoda de recrutare și înregistrare a grupului țintă, aspecte legate de întocmirea și evaluarea planurilor de afaceri, implementarea și monitorizarea afacerilor, aspecte legate de teme privind inovarea socială, etc.

 

Mai multe detalii aici.

You may also like

3 Response Comments

 • Vulcan Marius-Cristian  14 martie 2018 at 18:19

  Buna ziua,
  Ma numesc Vulcan Marius,am 26 de ani si sunt antreprenor din zona de sud-est,din orasul Braila.Lucrez in domeniul securitatii si building management system.Doresc sa-mi extind afacerea in domeniul energiei verde,regenerabile.As dori sa stiu cum pot participa la concursul de finantare a proiectelor din cadrul programului Start-up Sud-Est” ID: POCU/82/3.7/106773.
  Cu deosebita stima,Marius Vulcan.

  Răspunde
  • bioresurse  16 aprilie 2018 at 12:05

   Buna ziua,

   Va puteti inscrie la concursul de afaceri care se va organiza cel mai probabil in octombrie, urmariti siteul nostru. In cazul in care nu ati absolvit un curs de competente antreprenoriale, va puteti inscrie in acest moment la noi, cursul este gratuit si veti beneficia si de alte informari, asistenta antreprenoriala etc. Va sfatuim sa ne contacti la telefon 021 2109128 sau pe email training@bioresurse.ro

   Răspunde

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.