Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin „Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei
Obiectivul specific 4.16: „Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă
Titlul proiectului: „Susținerea atreprenoriatului social, prin facilitarea accesului la măsuri integrate, inovative și personalizate, pentru spriinirea înființării de întreprinderi sociale auto-sustenabile – “SRPM AUTO-S.E.S.”
Număr de identificare al contractului: POCU/449/4/16/128433

 

INCDBA IBA-Bucuresti anunta selectia de grup tinta in cadrul proiectului POCU/449/4/16/128433 cu titlul “Susținerea antreprenoriatului social, prin facilitarea accesului la măsuri integrate, inovative, personalizate, pt. sprijinirea înființării de întreprinderi sociale auto-sensibile” – SRPM – AUTO- S.E.S.

Detalii de selectie a grupului tinta

Metodologia de identificare, selectie, evaluare si recrutare a grupului tinta

In cazul in care sunteti interesati sau cunoasteti persoane interesate de participarea in acest proiect, va rugam sa trimiteti datele de contact si copii dupa actele dvs. personale (carte de identitate, certificat de nastere, ultima diploma de studiu (obligatoriu diploma de Bacalaureat), certificat de casatorie (daca este cazul), preferabil pana la data de 20.12.2019 la adresa maria.sandric@bioresurse.ro sau la nr. 021-210.91.28.

Responsabil proiect INCDBA IBA-Bucuresti
Mosoiu Claudia Elena

Expert Identificare, recrutare, inscriere si monitorizare GT 5
Sandric Maria Magdalena

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.