Evenimente și Presă
Newsletter
Biblioteca virtuală
Raport anual
Română
Română
Contact
Despre noi
Cine suntem
Misiune Viziune Valori
Structura Organizațională
Politica de calitate
Cercetare
Direcții strategice
Proiecte de cercetare
Proiecte naționale
Proiecte de cercetare internațională
Laboratoare de cercetare
Laboratorul Biochimie Coloidală
Laboratorul Cromatografie
Laboratorul Nutriție Umană
Laboratorul Rezonanță Magnetică Nucleară
Laboratorul Analize Senzoriale
Laboratorul Ambalarea Produselor Alimentare
Laboratorul Biologie Moleculara
Laboratorul Microbiologie-Elisa
Laboratorul Chimia Alimentului
Stații experimentări pilot
Stația experimentări pilot procesare cereale și făinuri
Stația experimentări pilot procesare carne
Stația experimentări pilot procesare legume și fructe
Registrul Rezultatelor Cercetării
S.N.P.M.A.P.S
Informații utile & Ghiduri
Notificari suplimente alimentare
Legislație
Proceduri Notificare
Produse notificate
Dosare clasate
Supraveghere și control suplimente alimentare
Cursuri tematice
Cursuri produsele stupului în alimentație – Sistem integrat de valorificare
Cursuri notificare
Cursuri online platforma GOOD HERBS
Produse alimentare
Stația experimentări pilot procesare cereale și făinuri
Oferta IBA
Acreditări și autorizări
Oferta IBA
Dezvoltare Resurse Umane
Cursuri de instruire în domeniul industriei alimentare și conexe
Evaluare competențe profesionale obținute pe căi nonformale sau informale
Formare profesională
Toggle navigation
Despre noi
Cine suntem
Misiune Viziune Valori
Structura Organizațională
Politica de calitate
Cercetare
Direcții strategice
Proiecte de cercetare
Proiecte naționale
Proiecte de cercetare internațională
Laboratoare de cercetare
Laboratorul Biochimie Coloidală
Laboratorul Cromatografie
Laboratorul Nutriție Umană
Laboratorul Rezonanță Magnetică Nucleară
Laboratorul Analize Senzoriale
Laboratorul Ambalarea Produselor Alimentare
Laboratorul Biologie Moleculara
Laboratorul Microbiologie-Elisa
Laboratorul Chimia Alimentului
Stații experimentări pilot
Stația experimentări pilot procesare cereale și făinuri
Stația experimentări pilot procesare carne
Stația experimentări pilot procesare legume și fructe
Registrul Rezultatelor Cercetării
S.N.P.M.A.P.S
Informații utile & Ghiduri
Notificari suplimente alimentare
Legislație
Proceduri Notificare
Produse notificate
Dosare clasate
Supraveghere și control suplimente alimentare
Cursuri tematice
Cursuri produsele stupului în alimentație – Sistem integrat de valorificare
Cursuri notificare
Cursuri online platforma GOOD HERBS
Produse alimentare
Stația experimentări pilot procesare cereale și făinuri
Oferta IBA
Acreditări și autorizări
Oferta IBA
Dezvoltare Resurse Umane
Cursuri de instruire în domeniul industriei alimentare și conexe
Evaluare competențe profesionale obținute pe căi nonformale sau informale
Formare profesională
Raport anual
2018
Descarca raportul
Raport anual
2017
Descarca raportul
Raport anual
2016
Descarca raportul
Raport anual
2015
Descarca raportul
Raport anual
2014
Descarca raportul
Raport anual
2013
Descarca raportul
Raport anual
2012
Descarca raportul
Raport anual
2011
Descarca raportul